İZMİR / KARABAĞLAR - İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Eyl

Anadolu Mektebi Yazarı Okumaları projesi kapsamında 04-07 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Aytepe'de düzenlenen Anadolu Mektebi Edebiyat ve Kültür Kampına okulumuz öğrencilerinden Rıdvan Yeşil, Mehmet İnce, Hasan Talha Menekli ve Türkçe Öğretmeni Fahrettin CAN katılım gerçekleştirdi. Değerli Akademisyenlerle tanışma ve söyleşi yapma fırsatı bulan öğrencilerimiz, yurdun çeşitli bölgelerinden gelen akranlarıyla tanışıp bilgi alışverişinde bulunarak emsalsiz bir deneyim yaşama fırsatı buldular.

May

İzmir İl Mem Din Öğretimi Bölümü ve Projeler Komisyonunun düzenlemiş olduğu 2. İmam Hatipler Bilim, Teknoloji, Kültür, Sanat, Spor Şenliği’nde okulumuz İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan ekibimiz dron ve su altı insansız araç alanında projelerini sundular. Okulumuzu başarıyla temsil eden ve  yapmış oldukları dikkat çekici projelerle başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Mücahit Yentür başta olmak üzere tüm ziyaretçilerin beğenisini kazanan ve bizleri gururlandıran öğrencilerimizi  ile onlara destek sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Çocuk Gelişiminde Sokak Oyunları Projemiz Gençlik Projeleri Destek programı kapsamında 5200 TL lik bütçe ile uygun bulunmuştur.

Nis

Okulumuza ait Sosyal Medya Hesap Linlerimize Tıklayıp Bizi Sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Nis