İZMİR / KARABAĞLAR - İzmir Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROJELERİMİZ

Ock

Okulumuzun kalite etiketi almış projeleri vardır. Kurucusuolduğumuz People in "Value" ("Değerli" bireyler) adlı projemiz, pandemi ile unutulmaya yüz tutan sevgi, saygı, hoşgörü, iyilik, yardımseverlik, barış, adalet, sabır ve sorumluluk gibi evrenseldeğerleri hem okulumuz öğrencilerine hem de yerli ve yabancıöğrencilere hatırlatmak için planlanmış ve uygulanmıştır. Projeesnasında öğrenciler çeşitli web2.0 araçlarını, interaktif ortamlarıkullanarak bahsi geçen evrensel değerleri tanıtmış ve yaşatmışlardır. Projemiz yaptığımız başvuru sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almıştır.

Ock

Ulusal Kalite Etiketi alan Dynamic Geometry; Sunny World of Math 2 projemiz şimdi de Avrupa Kalite Etiketi almıştır. Proje çalışmalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Başarılarının devamını dileriz.

Kas

Şbt

Okulumuz e-güvenlik standartlarına uygunluğu karşıladığı için AB kurularından verilen esafety label (e güvenlik etiketini) aldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yapılan başvuru sonucu okulumuz E-Twinning Okulu olmaya hak kazanmıştır.

2023 yılında alınan etiket 2023-2024 ve 2024-2025 eğitim öğretim yıllarında geçerlidir.

Ock

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri ile yer aldığımız "Curious Giraffe" isimli e-Twinning projesi kapsamında çocuklara yönelik İngilizcedergi hazırlıyoruz. Üyesi olduğumuz bu projede yurtiçinden 3 okul(Sakarya, İstanbul, Bursa) yurtdışından ise 1 okul (Portekiz) bulunmaktadır. Proje süresince öğrencilerimiz iletişim ve işbirliği, farklı rol ve sorumluluklara uyum sağlama, diğerleri ile uygun veüretken bir şekilde çalışma, işi zamanında ve kaliteli yapabilme, bir ürün ortaya koyarken teknolojiyi araç olarak kullanma, hedef dilietkin kullanma becerilerini geliştirme imkanı bulacaklar. Projemizdeki çocuk dergisinin içeriği ve tasarımının çocuklardakatılım ve ilgiyi arttırıcı, dijital becerilerini sergileyebilecekleri şekilde olmasına özen gösterilmektedir. Projemiz Ulusal Kalite Etiketi almıştır.